Allmänt

En ny morgon.. :-)

loxymorgon87

 

God morgon på er alla!

 

Då var det en ny dag, och även om jag är tidigt på benen så har jag faktiskt fått sova lite mer i natt. På soffan dock… 😉

Idag tror jag inte att jag har några måste-göra så jag borde kunna ta det lite lugnare än igår. Det var ett evigt springande upp och ner till tvättstugan, och som vanligt slutade det med att jag fick hänga upp större delen av tvätten på tork överallt runt om i lägenheten. Värdelösa torkrum!

Och självklart resulterade allt springande i att jag fick huvudvärk igen. Men idag känns det återigen lite bättre, så nu hoppas jag att det går tillbaka för den här gången.

 

Jag beställde mina grejer från Tradera igår som jag visade här i söndags morse, så nu går jag bara och väntar på att dom ska dyka upp. 😀 Jag har ju även ett paket från Melba som är på väg. Kanske idag om jag har tur. Men jag tror inte det kommer riktigt än. Dom har mellan 10-14 dagars leveranstid där, och så lång tid har det inte gått än. Men hoppas kan man ju alltid. 😛

 

Jag tänkte i allafall pilla lite med naglarna idag, och prova några av mina nya färgade geléer. Det ska bli himla kul!

Sen får jag se om jag startar upp något annat pysselprojekt bland dem som jag visade här igår. 😀  Jag har material till några av grejerna hemma, så vi får se vad jag orkar idag. =))

 

Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe till, kolla mina mail och kika runt lite hos mina bloggvänner.

Ha en jättefin dag alla, och på återseende lite senare!

 

rosabandet-resize13

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    att sova på soffan är ju så skönt (fniss)… Go morron föresten.

    Attans huvudvärk, du får se till att den förvinner! lättare sagt en gjort – jag vet. Man har lixom aldrig tid till att vila, fast att man ”bara” är hemma, man har så himla mycket man vill göra.

    Ha en underbar dag, kram

Kommentarer är stängda.