Allmänt Pyssel & handarbete

En kväll med armbandspärlande… :-)

nattilillis1

 

God kväll på er alla!

 

Det börjar bli dags att tänkta på refrängen för oss här. Vi satte aldrig på någon film ikväll, så det har blivit ett evigt zappande fram och tillbaka bland mängder av dåliga program ikväll. Men en sak kollade vi på och det var Efterlyst”. Det är alltid lika tillfredsställande att höra att dom löser såpass mycket genom det här programmet. Det visar verkligen att det sitter en massa bra människor därute som verkligen gör något och inte bara blundar för vad dom har sett. Vi har visserligen ingen plikt att ingripa vid brott men att anmäla det vi vet tycker jag borde vara en moralisk skyldighet om inte annat.

Nu är det bara ”Nyheterna” kvar och sen stänger vi av tv:n för ikväll. Förhoppningsvis får vi sova bra båda två i natt och är lite piggare i morgon. För idag har jag varit riktigt hängig faktiskt, och inte fått mycket gjort.

Förutom lite pyssel nu ikväll förstås. 😀 Som jag skrev tidigare, så plockade jag fram lite pärlor och annat material och har suttit och pärlat ikväll.

 

armband1

 

De fyra enkelradiga pärlarmbanden gjorde jag härom kvällen, men det treradiga och de två berlockarmbanden har jag knåpat ihop ikväll. Så jag har fått ihop ett riktigt litet lager med armband här. 😛 Jag har fått dille på det här med armbandspärlande, så det lär säkert bli en hel del till innan jag får lust att göra nåt annat. *s*

 

Men nu ska jag kila in i badrummet och göra mig klar för natten. Hoppas ni har haft en mysig kväll alla, och får sova gott i natt.

På återseende i morgon bitti igen!

 

rosabandet-resize13

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...