Naglar Skönhet & hälsa

Nya nageldekorationer!

nageldekor6

 

Då var ytterligare en hand med naglar klara. 🙂 Och eftersom jag har jul och nyår i tankarna så blir det mycket glitter och glam i dekoren just nu. Jag har fortfarande inte riktigt bestämt mig för hur mina egna julnaglar ska se ut, men jag testar mig fram bland lite olika idéer.

 

Den första nageln här uppe är grundad med Mavalas lack nr.9, Lisboa. Sedan har jag målat en linje med en tunn pensel med mitt svarta Two way. Tippen är först lackad med ett transparent lack som ”lim” och sedan har jag applicerat ett rosarött löst glitter. På den svarta linjen har jag lagt en rad med små vita pärlor.

 

Nagel nummer två är det oerhört svårt att se färgerna på tyvärr. Men grunden är ett antracitgrått lack med glitter i från Depend, nr104. Sedan har jag målat ränder med en tunn pensel i ljust turkos och en mörkare turkos med glitter i. De tre blommorna är turkos rhinstones. Men som sagt, tyvärr ser man inte att det är turkos. Det var svårt att fota den här nageln.

 

Nummer 1 i andra raden är grundlackad med Mavalas Mexico nr. 30. Sedan har jag dragit två linjer med en tunn pensel i svart och därefter lackat med silverglitter i de två fälten. Blomman är en 3D-nailsticker med en liten svart pärla applicerad mitt i.

 

Nagel nr 2 i andra raden är grundmålad med Mavalas röda lack Satin. Sedan har jag dragit två sneda linjer med tunn pensel, en röd och en grön, i Two ways med glitter i. Tippen är först lackad med transparent lack och sedan doppad i vitt pulverglitter. Sist satte jag dit tre röda hjärtan.

 

Den sista nageldekorationen bryter av ganska kraftigt mot de övriga, men jag kände för att testa det blå lacket, som är Depend nr.41. Stjärnorna och blomman är 3D-nailstickers som jag sedan har pimpat upp lite med rosa och klara rhinstones.

 

Samtliga dekorationer är lackade med ett klart topcoat för att försegla lack och pärlor.

 

***

 

Jahapp, det var dagens skörd. *s* 😛

Nu ska jag plocka i ordning lite här och sen är det dags för middagsvila. Jag har faktiskt hunnit med en snabbtur till stan idag också, men bara en runda till apoteket. Det är inget roligt väder att gå ute i. Dock hade jag gärna smygit in på Café Viskan och gjort min syster och hennes kompis sällskap en stund, men det får bli en annan gång. Jag hade Loxy med mig, och han är ju tyvärr inte välkommen där. Synd men förståeligt.

 

Hoppas ni har en fin dag därute alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(5) kommentarer

  1. Fina:)

  2. säger:

    ÅH så snygga! Den längst upp till vänster gillade jag bäst! 🙂

  3. säger:

    Hur sjutton kunde du veta att det var så jag menade? Jag sa ju bara snett med själva tippen men det var så här jag egentligen ville ha det men var för svårt att förklara. Du är grym 😉
    Det rödgröna var oxå tuff 😉
    Puss

  4. veronica säger:

    Jag är KÄR igen!!!

    Blev stört förälskad i nagel 2,3 och 4…
    De har hamnat på min vill ha lista :))
    Kram/V

  5. säger:

    Nagel 2 och 3 är stört snygga, så vill jag ha!!!

    Kram

Kommentarer är stängda.