Personligt

Grattis på 5-årsdagen Evelyn!

grattisevve5

 

Hej på er!

 

Då var man hemma igen, efter ett besök nere hos mor där vi firade min lilla brorsdotter Evelyn, som fyller 5 år idag. 😀
Något riktigt barnkalas hade vi dock inte därnere, utan det var bara vi vuxna som uppvaktade henne med presenter och så blev det fika med hembakade godsaker som Evve och hennes pappa bakat. Nu är dom däremot iväg för att fira på ”riktigt” med barnkalas. Dom har slagit ihop Evelyns födelsedag med ett par andra små tösers, så kalaset hålls i en lokal i stället för hemma.

 

I allafall så blev lilla prinsessan väldigt glad för sina smycken, även om vi än så länge inte lyckats övertala henne att prova de nya örhängena. Hon har nämligen fortfarande läk-örhängena i, och är rädd för att det ska göra ont när man tar ut dem och sätter i nya. Men hon fick nya örhängen av både mig och sin mamma, så vi får väl se om dessa nya par lyckats fresta henne tillräckligt för att våga prova. 😛

Men jag tror hon blev ännu gladare för den andra ”presenten” jag hade med mig ner. Något som hon har velat göra så länge.

Jag hade nämligen med mig en neccessär med nagellack, olika nagelstickers, rhinstones i olika färger och lite andra dekorationer. Så nu fick hon äntligen sina dekorerade naglar som alla ”stora” tjejer. 😀 Det var milt sagt uppskattat. *skratt*
Och det var även de andra presenterna hon fick. Jag glömde ju kameran hemma, jag min korkskalle! Men Nicole tog en hel del foton och ska maila över dem till mig sen, så då lägger jag upp några stycken. =))

 

Nu ska Loxy och jag lägga oss och vila en stund innan det är dags att börja med middagen. Jag ska prova på en Chicken Tikka Masala idag. Det ska bli spännande att se hur det går… Om det blir ätbart alltså.. *s*

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    åh, kalas… härligt! GRATTIS till Evelyn!

    Har tänkt på en sak, du har ju inga barn. Kanske är för personlig fråga, du får svara om du vill – annars skit i de (ler). Varför har du inga barn?

    Jag (eller vi. jag å min M) vill inte ha barn. Vi gillar barn, men vill inte ha några egna. Får alltid frågan om när vi ska skaffa en liten.. å när vi säger ”aldrig” så kollar folk konstigt. Men vi vill bara vara vi å vovvarna/tjejerna.

    kram

  2. Kram till er

Kommentarer är stängda.