Mat & Bak

Gröna macarons och mockarutor…

makroner-green1

 

Hej på er därute!

 

Nu är jag äntligen klar med köket och all disk från dagens bakskörd. Bakningen är rolig – disken mindre kul typ. *s*

Jag lovade ju att det skulle ta minst ett år innan jag visade upp några av mina macarons här..hehe! Men jag gör ett undantag idag, för jag tyckte färgen blev så himla skön. *skratt* Nästan giftgrön. 😛 Undra hur många som törs smaka på dem här? Men annars får vi ju behålla dem själv. Vilken tragedi… haha!

De ser inte ut som jag har tänkt mig precis, men de smakar ljuvligt! 😀 Och ärligt talat – jämfört med hur mina första macarons såg ut, så är det här rena konstverken…haha!

 

chokladrutor1

 

Förutom macarons så blev det mockarutor och Silviakaka idag. Macaronerna tar så mycket tid att jag inte hinner med så mycket annat när jag gör dem. Och ändå hade jag förarbetet gjort redan. Mandlarna var redan skållade, skalade och torkade och det brukar ta den längsta tiden annars.

Hur som helst, jag lägger upp ett macaronrecept senare, men nu ska jag duka. Min älskling är iväg och köper kinamat, så ikväll blir det biff med bambuskott och friterade räkor. Mums! 😀

 

Ha en fortsatt fin kväll alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. säger:

  Du skulle bli konditor du! 🙂

  Ja, ibland så där i sorg eller kärlek kommer dem bästa dikterna fram. Var mitt sätt då och bearbeta sorgen. Nu får man hoppas att det dröjer länge tills nästa gång blir av.

 2. säger:

  oj så gott de ser ut… mockarutor som är så mumsigt (ler).

  kram

 3. säger:

  Men GUD vad du är duktig!

  Bakverken ser fantasktiska ut!

  God fortsättning!

  kram

  Flisan

Kommentarer är stängda.