Allmänt

Nallenatti… ;-)

nallenatti2

 

God kväll på er därute!

 

Ikväll får min kära mosters söta nalletrio säga god natt till er alla! 🙂 Min egen lilla ”gosenalle” ligger och sover som en sten bredvid mig i soffan, och eftersom han redan varit ute på sin sista kvällstur så blir det bara till att lyfta in honom i sängen när det är dags att sova för natten. Han är som ett barn som somnat i soffan. *skratt* Vaknar knappt när man bär in honom i sovrummet. 😛

 

Här har vi haft en lugn tv-kväll, med kinamat till middag och gott fika till kaffet efteråt. Jag, som vanligtvis kämpar för att gå upp eller i allafall hålla vikten, kommer nog få banta efter den här julhelgen. Det har varit liiite för mycket gott om man säger så. 😉

I morgon bitti ska Håkan iväg till affären på morgonen och inhandla nyårsmaten, och valet föll på Chevrégratinerad oxfilé med potatisgratäng i år igen. 😀 Vi lutade åt hummer ett tag, men ändrade oss. En halv var till förrätt kanske.. =)) Eller toast med skagenröra. Och så någon god efterrätt – jag har inte bestämt mig för vad än. Men jag har lite idéer.. 😀

Hur som helst, efter handlingen sticker vi iväg till Trollhättan med kompisarna Dan och Veronica, så jag blir borta större delen av dagen i morgon. Vi får väl se om vi gör några klipp på Bike. Dom har bland annat ett reaerbjudande på mc-kläder, ett allvädersset – grymt billigt! Men så får man väl se om det finns något kvar också.

 

Men nu ska jag hoppa i säng så jag orkar upp i morgon. Det är lite si och så med sömnen, så det bästa är om jag åtminstone haft några timmar på mig att få lite sömn i allafall, även om den är hackig och fläckvis.

Ha en fortsatt fin kväll alla och sov så gott när det blir dags!

På återseende i morgon!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...