Allmänt

En riktigt kall morgon…

morgonloxy11

 

God morgon på er alla!

 

Idag var det en riktigt kall morgon vi vaknade till här i Borås. Men ärligt talat – jag har hellre lite lagom kyla än massa regn och slask. Så länge det inte blir totalt tokkallt, det klarar jag mig utan också. 😛

 

Jaha, då var det bara en dag kvar till nyårsafton. Vi har som sagt redan inhandlat nyårsmat och annat gott så vi slipper den värsta rushen i butikerna nu. Ganska skönt måste jag säga. Jag skulle egentligen behövt åka till stan idag ändå och handla lite andra saker, men ärligt talat – jag tror inte jag känner för det. Det är inte superviktigt och jag orkar helt enkelt inte slåss med alla galna mellandagsshoppare idag. 🙂 Det blir nog en nageldag hemma i stället. Jag har påbörjat en ny nageluppsättning som verkar ta väldigt lång tid, eftersom jag bara gör lite då och då. Men idag ska jag faktiskt sätta mig med det en stund och se om jag kommer nån vart. Dessutom hoppas jag att mina beställningar dyker upp idag. Massa nya roliga nageldekorationer! 😀

 

Men nu ska jag först av allt ta  mig en kopp kaffe till och sen är det nog dags för vovvepromenad. Eller ja, promenad är väl synd att kalla det.. lilleman kan inte gå så långt nu när det är så kallt. Men en rask tur blir det i allafall.

Jag återkommer lite senare med en tokfin sak som ramlade ner i brevlådan igår. 😀

Ha en jättefin dag alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...