Allmänt

Dagens Vill Ha – Klänning från BonPrix.se

dagens-dress1

 

Dagens Vill Ha är denna underbart söta klänning, Fashion b.p.c. i mönstrad viskos med en dekorativ rosett vid dekolletaget.

Jag hittade den av en slump i en webbutik, bonprix.se, som jag inte ens hört talas om tidigare. Antingen är det en ny/liten/udda webbutik, eller också är det bara jag som inte hänger med. 😛  Jag lutar åt det sista… *s* Hur som helst så fanns där en massa klänningar i alla möjliga modeller, färger och mönster och eftersom dom har en stor utförsäljning nu, så är priserna sjukt bra, inte bara på klänningar.

 

dagens-dress2

 

Den rosa borde ju vara det självklara valet för min del, men jag har otroligt svårt att välja färg på den här. Jag tycker de är lika fina allihopa, både den blå, den lila och den rosa.

 

dagens-dress3

 

Men även om jag gärna skulle haft den rosa så lutar faktiskt valet åt den lila, som jag tycker är otroligt söt! Undra om det kan vara rosetten som jag fått sån mani på, som gjort att jag förälskat mig så i den här klänningen? *s* 😉
Vad tycker ni? Vilken färg är finast?

Jag tänker i allafall beställa en sån här, lila eller rosa – eller både och… 😛 De här klänningarna kostar nämligen bara 199:- och det är det priset de flesta av klänningarna ligger på. Några av dem går upp till 299:- men inte många går över det. Och som sagt, det finns massor av modeller att välja bland.

Nu måste jag bara hålla en tumme eller tre för att det finns nån kvar i min storlek.

Rean gäller bara så långt lagret räcker!

 

Samtliga klänningar hittar du alltså på bonprix.se som även produktfotona kommer ifrån.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Camilla säger:

    Hej tyvärr har jag provat handla av bonprix men varken fått varan eller pengar tilbaka ännu, beställde i mitten av nov och bara haft strul med dom, har skickat mail till tv-progr Plus. Intressant att höra om du beställt klänning ännu, om du fått den i så fall…

  2. Cherlindrea säger:

    Hej Camilla! Nej, jag har inte beställt något ännu, men tänkte faktiskt göra det inom kort, så tack för informationen. Man tvekar ju helt klart att beställa när man hör såna här saker. Hoppas verkligen att det ordnar upp sig för dig, och om inte – att Plus tar tag i det. Du får väldigt gärna höra av dig igen om hur det går. För jag har dock tipsat mina läsare om webbutiken, och vill så klart inte att någon ska råka illa ut pga mina tips. Då dissar jag hellre butiken så ingen annan råkar ut för samma sak som dig.
    Mvh//Indra

Kommentarer är stängda.