Allmänt

God natt denna fredagskväll…

tecknad-natti42

 

Hej på er alla söta och goa läsare!

Jag kikar bara in en snabbis och visar ett litet livstecken efter en hel dag i tystnad. Men jag har faktiskt inte kunnat  lägga någon tid på bloggen, utan har fått ägna hela dagen åt att ta hand om en väldigt lessen liten vovve som ska bo hos oss i helgen. Han har ju varit här på helg- och till och med veckobesök tidigare utan problem, men idag var han riktigt ledsen och det tog flera timmar innan han slutade gnälla efter matte, trots alla möjliga aktiviteter, uteturer, kel,  mutor och jag vet inte allt. Men som sagt, nu är han lugn och ligger och sover här i soffan hos oss. Förhoppningsvis har han slagit sig till ro nu. Men man tycker ju så synd om den lille killen när han är så orolig, så ja..det är vad min dag har gått åt till, att ta hand om Boss.

 

Men nu är jag väldigt trött och det är Håkan också, så jag gissar att vi kommer att gå och lägga oss ganska tidigt ikväll, typ efter Let’s Dance eller nåt. 🙂 Förhoppningsvis får vi sova i natt också, båda två, och slipper sitta här vid sex i morgon bitti och vara toktrötta i morgon dag också.

 

Hoppas ni har haft en fin dag därute i all underbar slask och de ljuvliga plusgraderna! 😀

På återseende i morgon, lite piggare och mindre upptagen då hoppas jag. 😉

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...