Allmänt

Sötaste Boss hemma igen..

bossiboss11

 

God eftermiddag på er alla!

 

Hoppas ni haft en fin lördag. Här har det varit en riktig slappardag framför tv’n och ovanligt mycket OS för att vara mig. Jag är inte direkt något sportfreak i vanliga fall. 🙂 Men det har varit skönt att bara sitta och softa med tv’n idag. Håkan har precis åkt iväg för att lämna av Boss hemma hos min syster. Han var ju hos mamma några timmar och även där var han orolig och gnällig. Men han hade i allafall sovit en stund tillsammans med mamsen och Elliot i soffan. Totalt utslagen skulle jag tro. Jag är själv toktrött efter vår natt i soffan och nästan ända sen han kom igår morse har han hängt i hälarna på mig och klättrat på mina ben, när jag inte haft honom i famnen.

 Hur som helst så löste sig det hela genom att lillbrorsan och hans dotter åker hem till Nicole och sover över där. Då får Boss vara hemma i sitt eget hem, vilket jag tror blir mycket bättre. Det borde bli lugnare för honom, men visst är det tråkigt det här. Han har ju anpassat sig så bra tidigare när vi haft honom och trivts hur bra som helst. Jag hoppas det här bara var en tillfällig grej.

 

Nu har vi i allafall ätit en ovanligt tidig middag och jag ska lägga mig och vila en stund så jag orkar vara vaken en stund i kväll. Tänkte jag skulle göra lite varma mackor senare, och kika på melodifestivalen. 😀

Ha en mysig lördagskväll alla, så kanske jag kikar in lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...