Allmänt

En liten sommartjej…

sommarlangtan1

 

God morgon på er alla!

 

Ännu en dag utan snöande. 😀 Det är ju ganska lustigt att man tänker så med glädje nu. Tidigare kunde man tänka exakt samma sak fast med besvikelse. Ja, inte jag personligen då kanske, eftersom jag gärna slipper snö och vinter över huvudtaget. *s*

Jag satt och kikade på min brors foton på fb igår, och hittade dessa ljuvliga sommarbilder på hans dotter Evelyn. Hon ser ut som en liten ”Barnen i Bullerbyn-unge” eller liknande. 😛 Och jag längtar ännu mer efter sommaren när jag ser de här.

 

Idag är jag gräsänka hemma igen, Håkan är på Såtenäs. Och idag måste jag bara försöka komma igång med något om jag inte ska förgås av tristess. Jag som egentligen är så himla aktiv och alltid håller på med nåt pyssel eller projekt – jag håller ju på att bli tokig på det här! Men jag har i allafall fått sova precis hela natten, det är ju ändå en förutsättning för att överhuvud taget orka göra nånting. Först och främst ska jag i allafall ta och ringa kompisen som jag aldrig fick tag på igår. Och då vet jag precis vad jag ska göra de närmsta öhh..typ 2 timmarna…haha! 😉

 

Ha en jättefin dag alla, och må så gott!

På återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Ja, vilken liten sötnos, håller med om att hon ser lite ut som en ”bullerbyunge”. Så söt! Hoppas din tristess går över, jag lider också av en just nu… Kram på dig!

Kommentarer är stängda.