Allmänt

Frostvit skog utanför…

frostvitt1

 

God morgon på er därute alla!

 

Hoppas ni har sovit gott i natt. Jag fick till min stora lättnad sova i allafall ett par timmar på morgonen, så jag känner mig inte helt utmattad idag som tur är. 🙂

Det är riktigt skönt ute idag, termometern kryper sakta uppåt, och trots att det är helt frostvitt ute efter natten så är det inte alls så kallt som det ser ut. När jag gick upp i morse så trodde jag först att det hade snöat under natten. Björkarna utanför är precis kritvita och granarna ser ut som silvergranar. Det är ju vackert förstås, även om man hellre hade sett allt grönt och friskt ute.

 

Idag är Håkan på Såtenäs och jobbar, och själv har jag planer på att jobba med naglarna idag. Jag fick taget några bilder på mina egna naglar igår, så jag lägger upp en lite senare. Lite hysteriska är dom, milt sagt… Hehe!

Men nu ska jag dricka upp mitt morgonkaffe här och avsluta mitt telefonsamtal med mamsen, och sen ska jag sätta igång dagen här hemma. 🙂

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...