Allmänt

Slut på denna torsdagskvällen – med Dagens Ros… *s*

bksweetdreams

 

God kväll därute alla!

 

Nu har min kära mor och hennes pellisprick gått hem efter att ha gjort mig sällskap över en enkel middag. 🙂 Jag avskyr att äta själv och hoppar hellre över middagen om jag inte har sällskap.

Jag har suttit i nagelhörnan större delen av dagen och fått klart en ny nageluppsättning, denna gången med lite påskinspirerad design. =)) Jag skulle gärna göra fler påsknaglar, för det är så himla roligt med alla glada färger och roliga saker som fjädrar, godis, kycklingar och liknande som man kan ta inspiration ifrån under påsken. 😀

Under eftermiddagen försökte jag dock sova en liten stund på soffan, men där hade jag ingen större tur. Ett par timmars vila i ryggläge blev det i allafall. 🙂

Nu ska jag däremot krypa i säng och försöka sova för natten. Lite tidigt kanske, men jag är absolut toktrött och förhoppningsvis innebär det att jag kommer att somna också. Kanske… *s*

 

Avslutningsvis denna dagen måste jag bara lägga in en kopia av en ”Dagens Ros” ifrån tidningen i dag som kompisen hade lagt upp på fb.

Är det något som har fått Håkan att bli närmast hysterisk sedan han flyttade hit till Borås, så är det boråstjejernas beteende i trafiken och deras körstil – eller ska vi säga brist på stil..? Självklart gäller inte detta alla, men tillräckligt många för att det ska bli uppenbart och fler än Håkan har lagt märke till detta fenomen. Körskoleläraren, där jag tog mitt EU-kort, var helt förbluffad över den totala nonchalansen och bristen på användandet av blinkers, och berättade att boråstrafikanterna är kända för det. Eller ja, snarare ökända…

Här kommer i allafall Dagens Ros!

 

dagens-ros

 

Sov så gott alla, och på återseende i morgon bitti igen! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...