Allmänt

En sen morgon…

harleyloxy1

 

God morgon på er alla!

 

Jag har sovit i natt! Hela natten! 😀 Men jag gillar inte riktigt att vakna runt 10-tiden på förmiddagen. Då har ju liksom halva dagen gått. Men men, jag behövde väl det nu antar jag, efter senaste tidens kassa sömn.

 

Fortfarande ingen sol, men det är inte några direkt låga minusgrader heller som tur är. Runt -1 ungefär, och med tanke på vad vi har haft den här vintern så känns det nästan som plusgrader när man kommer ut. 🙂 Björkar och granar är dock fortfarande fulla av gnistrande vit frost eftersom vi inte haft någon sol här sedan det småregnade och sedan frös på härom natten. Men min lilleman njuter av att slippa frysa ihjäl numera när han går ut, och tjocka vinterjackan har bytts ut till gosiga stickade tröjan som han fått av Monica. 😀

Nu har vi helt gått över till specialfodret och det verkar fungera bra för honom. Men det märks att det är ett högvolymsfoder för att reglera hungern – han har börjat lägga..öhh..elefantprylar efter sig på promenaderna. Jisses, säger jag bara! *s* Hoppas nu bara att det funkar som det ska för viktnedgången också.

 

Nehepp! Nu ska jag sätta igång och få lite gjort här hemma.

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Lycka till Loxy!

  2. säger:

    Vad bra att fodret fungerar. Hur har det gått med hans viktminskning?

    Trevlig helg!!
    Kram!

Kommentarer är stängda.