Allmänt

Tokkall vårmorgon – vart nu våren tog vägen? ;-)

loxypox5

 

God morgon alla, även om jag gärna hade sett en ännu godare morgon! 😉

Det är ordentligt kallt ute, och till min stora fasa så såg jag att snön från igår till och med hade lagt sig i spridda drivor i skogen här utanför. *chock* Hur 17 är det möjligt?! Det ska ju vara vår nu! Tycker nog minsann att vi har sett tillräckligt med snö.

 

Hur som helst – efter en hattig natt med bara fläckvis sömn lite då och då så klev jag upp vid halvsju-tiden och knäppte på kaffebryggaren. Men jag hann bara dricka en halv kopp, sen fick jag gå in och lägga mig igen för jag bara somnade framför datorn. Efter en timme var jag uppe igen och trodde att nu -nu hade jag minsann sovit ut. Bara för att inse nu efter ca en halvtimme att det bara är att krypa i säng igen. Jag hatar dom här dagarna! Jag kan inte göra nånting förän jag tagit igen sömnbristen. Jag bara slocknar.

 

Så det är vad jag ska göra nu, lägga mig en timme eller två till och sen borde jag ju i rimlighetens namn vara utvilad och kan starta igång dagen – för tredje gången. 😛

 

Ha en jättefin torsdag alla, och på återseende lite senare!

 

Förresten, jag har varit tokkass på att svara på alla kommentarer den sista tiden. Det har varit så mycket annat och gör jag det inte direkt så glömmer jag bort det. Förlåt för det alla ni goa. Jag ska gå tillbaka och läsa och svara på dem i tur och ordning.

Må så gott och sköt om er!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hoppas du somnade om sen igen! Har du ofta svårt att somna?
    Kram

Kommentarer är stängda.