Allmänt

Lite korkad idag… :-P

jag-o-pearl1

 

Hej hej på er!

 

Här går åskan så det bara visslar om det idag. 😛 Så jag ska förstås inte sitta här med datorn igång, det är väl inte alltför smart kanske. *s*

Jag har väl inte varit sådär supersmart överhuvud taget idag, för när jag skulle iväg till butiken och köpa lite mjölk så bestämde jag mig för att ta scootern. Det är ju en himla tur att det inte är speciellt långt, för först tokregnade det på vägen dit. Och på vägen hem brakade åskan loss och jag även om jag inte är direkt rädd för åskan, så kändes det ju inte speciellt livat att åka ut på vägen på en liten scooter i åska och ösregn. Så jag smet i mellan huset inne i området på cykelvägarna för att slippa vägen. Och till råga på allt stormade jag iväg utan hjälm, eftersom jag egentligen inte hade några planer på att köra först, utan bara ville kolla om moppen startade. Mindre smart – jag vet. Men jag tog det väldigt lugnt och det gick ju bra, bortsett ifrån vädret då förstås. 😉

 

Så nu ska jag försöka och bryta den här osmarta trenden jag har starta idag och sluta blogga när åskan går. 😛

 

Hoppas ni har en härlig dag därute, och att vädret är lite roligare hos er än hos oss. Kompisen ringde precis från Göteborg och där har dom haft strålande sol och värme hela dagen, så det här busvädret verkar vara väldigt lokalt.. Boråslokalt…hehe!

 

Må så gott alla!

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...