Allmänt

En trött dag men mycket gjort…

syren-lila2

Hej på er alla!

Det är en mycket trött dag idag. Alla mina planer stupar på att jag bara måste lägga mig och ta vilopauser hela tiden. Så i stället för att sitta här och gnälla, vilket knappast kan vara av intresse för er, så går jag och lägger mig en stund till nu. Jag har i allafall hunnit röja av och fixat disken, förbereda för kvällens middag och dammsuga och skura golven. 😛 Nu kan jag sova en stund med gott samvete. 😉

 

Lämnar er här att njuta av en bukett helt ljuvliga syrener från min kära mors trädgård. Hennes lilla syrénträd blir lite hårt åtgånget varje år, när vi båda hemskt gärna vill ha små buketter med oss hem då och då. 😉 Man skulle kanske köpa mamsen en ny syrén i år?!  😀 Då har hon snart en liten syréberså där ute. 😀

 

Nej, var det inte vila jag skulle göra?? Iväg med mig nu, tjatterapa, så återkommer jag lite senare. 😉

Må så gott därute alla! =))

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(3) kommentarer

 1. veronica säger:

  HEEJ
  Jag och mor var i stan,tänkte våldgästat din frys med en massa gott i ;-D men tyvärr så har jag ju ingen nyckel in till er så det får bli en annan gång ”Hm Kunde ju bett gubben öppna” ;-D fnissar gott….kramen/V

 2. åh vilken härlig bukett!!!

 3. säger:

  Hej vännen. Jag älskar syren de doftar ju underbart.
  Våran gamla häck är av syren så vi har massa av den gamla färgen =)

Kommentarer är stängda.