Allmänt

Livad biltur idag…

loxybil1

 

God morgon på er alla!

 

Vilken underbar morgon att vakna till! 😀 Sol, plusgrader och en hel dag framför sig att hitta på något. Vi har redan planer dock. Håkans son Peter fyllde år i torsdags, så vi ska en sväng till Alingsås och hälsa på där. Och nej, Loxy sitter inte och vrålar hela tiden i sin bur. *s* Men han är av någon anledning livrädd för att bli lämnad kvar när vi stannar, (för det har ju hänt så ofta liksom… Aldrig faktiskt. 😛 ) så såfort vi börjar sakta in och han känner på sig att vi är framme, så sätter han i gång med jordens ylserenad där bak. Något frustrerande, eftersom det är lite svårt att plocka ur honom ur buren innan vi har stannat. Och det värsta är väl att han ibland får för sig att vi är framme bara när vi stannar för rött ljus…*s* Så våra resor brukar vara ganska livade om man säger så. 😉 Jag brukar muta honom med ett litet kex när vi åker, för att han ska hålla sig lugn i början, och det räcker. När han har ätit upp så lägger han sig ner och somnar. Idag kommer det att bli ett j***a liv på honom! För han har ju lärt sig det där, och tjuter därbak om jag inte är snabb nog med kexet. Men han råkar ju banta nu…. Vilken kul resa vi har att se fram emot… *s*

 

Jaja, jag hinner inte sitta här och babbla mer tyvärr, jag måste hoppa in i duschen.

Men ha en underbar söndag alla, och njut av det härliga vädret! Snart är våren här! 😀

På återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...