Allmänt

Bus med vovvarna…

bus112

 

Hej hej alla!

 

Den regngrå och snöblandade dagen blev en riktigt solig och fin eftermiddag. 😀

Jag har precis druckit en kopp eftermiddagste här och är på väg ut med lilleman för att möta mamsen och Pellisen nu. Vi ska ta en lugn liten tur i området bara, mamma är inte bra från sin influensa än. Tydligen så går det en långdragen och seg vårinfluensa just nu, enligt en läkare som brorsan pratat med, och det är med all säkerhet den som både han och mamma råkat ut för. Dom verkar aldrig bli av med den och jag är livrädd att jag träffat dem för tidigt, att dom fortfarande smittar. För jag har verkligen ingen lust att bli liggande i influensa nu. (när har man det liksom..?) Men jag får hålla tummarna för att jag har klarat mig.

 

Nu ska jag slänga på mig jacka och skor och sticka iväg. Förhoppningsvis kan vovvarna leka lite i mammas trädgård när vi kommer tillbaka. Dom kan nog behöva springa av sig lite. 🙂

 

Ha en fortsatt fin eftermiddag alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...