Allmänt

Ö-vik idag! :-)

amorgonvatten1

God morgon på er därute!


Då var det en ny dag – lördag och dags för resan upp till Ö-vik. Jag har varit där en gång innan men bara på genomfart, förrförra sommaren när vi åkte hit upp till norrland tillsammans med kompisarna Helén och Jari. Då var dom där under vår norrlandsvecka och eftersom Helén och jag flög mellan Landvetter och Umeå där vi blev hämtade med bil så åkte jag igenom Örnsköldsvik jag också, på väg ner till Härnösand. Det känns ytterst märkligt att säga ner till Härnösand. *skratt*

Hur som helst, idag ska vi dit på en liten släktträff, det tror jag blir riktigt mysigt. Vi åker om ca 20 minuter och sen får vi se hur mycket jag hinner med att blogga idag. Om inte annat så kommer jag ta en hel del foton, för jag har hört att Håkans syster och hennes man bor otroligt fint däruppe. 😀

Här är det 23 grader varmt och sol just nu, men jag har hört att det regnar ordentligt i Borås. Riktigt trist för några av kompisarna hade planer på att åka till Wheels and Wings på motorcyklarna idag. Jag gissar att det blir inställt nu i det dåliga vädret.  Hoppas ni får en fin dag ändå, trots vädret.


Nu ska jag packa ner kameran och lite annat och sen är det dags för oss att åka.

Må så gott alla och på återseende senare!

Photobucket

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...