Allmänt

Blir det en fin dag idag?

morgonlupiner1

God morgon på er alla!

 

Det blev en riktigt tidig morgon här idag. Jag har sovit urkasst i natt och vet inte hur många gånger jag har tittat på klockan och hoppats att det är morgon. När klockan var strax i sju så gav jag upp. Bättre att sitta och slösurfa vid datorn och dricka kaffe än att ligga i sängen och få ont i ryggen.

Det är nämligen så himla märkligt! Jag vet inte vad jag har gjort, men förmodligen har jag legat illa och fått nån sträckning eller liknande i ryggen. För när vi var uppe i Härnösand och bodde i det första uthyrningsrummet så fick jag tokont i ryggen av bäddsoffan där. Sedan följde det med till det nya rummet, där jag alltid sovit jättebra tidigare år. Och det hänger fortfarande i, fast vi har varit hemma i över en vecka nu. Så i över två veckor har jag dragits med den här förbaskade ryggvärken och jag håller på att bli tokig! Går det inte över snart så måste jag nog ta en sväng till min läkare så han får ge mig lite värktabletter eller nåt tills det är borta.

 

Jaja, nog gnällt om det. 😉  Idag ska jag ta en snabbtur till nån butik och köpa lite nya lack tänkte jag. Det brukar ju bli Kick’s men dom har även det jag ska ha på Maxi så för att slippa hysterin i Knalleland så tror jag att jag väljer det idag. Det är ett nytt topplack som står på inköpslistan, plus ett ljust beige lack för fransk manikyr. Jag såg att Depend hade en del såna igår, plus att även de där lacken med en liten rhinstone i korken – vad är det nu de heter? – har en massa fina färger. Sen behöver jag nytt lim med och utan pensel också. Så det blir lite nagelshopping idag. 😀

 

Förutom det så hoppas jag att jag får ett brev ifrån min underbara ”svärmor” idag. 😀 Hon skulle skicka ett recept på ett bröd till mig som hon brukar baka och som Håkan tycker så mycket om. Tänkte jag skulle prova om jag kan få till det. Annars får jag väl skicka det vidare till världens bästa brödbagare – Veronica – så får hon baka det åt oss. Hehe! 😉

Men nu ska jag kika runt lite på nätet, kolla mina mail och läsa lite bloggar innan dagen sätter igång. =))

Ha en jättefin dag alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    Göfab 10:an, klädlagret, klädkällaren m.fl har ett bra lack, Gallerix, som i genomskinligt är tjockt och bra täckande, men inte quick dry dock.. men priset ca 25 är ok!

Kommentarer är stängda.