Allmänt

En liten nakenfis… ;-)

evvenaken1

Ett härligt bevis på hur varma dagar vi har just nu. smiley Evelyn busar omkring i farmors trädgård med sitt nya paraply som helt plötsligt fick funktionen parasoll. Och så i likadana foppatofflor som faster såklart. *s*

Själv har jag stått på min balkong de senaste timmarna och sått alla mina sista frön, förutom dem som mamma fick välja ut och ta med sig ner till sig. Visserligen har jag ett parasoll på balkongen, men Herregud så varmt det är där ute!! Jag var helt genomsvettig när jag var färdig. Det var bara att hoppa rakt in i duschen och kyla av sig. smiley

Nu ska jag ner en sväng till Evelyn och måla hennes naglar. *s* Hon är så fascinerad av mina blommor på naglarna så jag lovade henne att komma ner idag och sätta fast några stycken på hennes naglar, och så ville hon ha rosa nagellack också. En riktig liten fåfäng fröken tror jag. smiley Sen har det nog svalnat tillräckligt på balkongen så att vi kan tända grillen därute, för ikväll blir det grillad lax med färskpotatis och skagensås.

Hoppas er dag har varit riktigt skön och att kvällen blir likaså. Må så gott alla.

Uppdate: Evve har fått en liten bikini. Jag lade in den här bilden med stora tvivel, hur naturlig den än är, och de jag pratade med tyckte den var så oskyldig. Men när jag fick kommentaren nedan, så fick jag bara min egen oro bekräftad. Det är för jäkligt att man ska behöva acceptera att det är så världen ser ut idag. Tack för din kommentar, ”läsare”. 🙂

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...