Inredning & design Inredningsprylar

Rosa köksprylar

rosa-kitchen1Jag har börjat peta in lite rosa detaljer här och där i köket till Håkans stora förfäran. *skratt* Nej, uppriktigt sagt så har han faktiskt inte mycket emot det så länge inte hela köket blir rosa. *s* Jag hade inga planer på ett rosa kök från början egentligen. Men så godkände ju Håkan en rosa mixer från OBH Nordica och sen var det ju kört, så att säga. Hehe! Den här brödrosten är ju ingen jag skulle stoppa undan i skåpet precis. Problemet är ju bara att jag inte har någon plats för en massa prylar på bänkarna. (bänkarna som jag inte har typ…) Brödkaveln är siliconbelagd. Jag vet inte riktigt hur bra det är på en brödkavel, men andra köksredskap har i allafall funkat super i silicon, som tex formar och liknande.

 

 

rosa-kitchen2

 

Espressobryggaren är ju bara såå himla snygg! Det finns en sån nere på Restaurang Déli, där vi brukar äta söndagsbrunch, och jag ägnar alltid minst en kvart åt att stå och sukta över den när vi är där. *s* En matberedare har vi faktiskt pratat om att införskaffa länge, Håkan och jag. Men jag vet inte riktigt om han är beredd att lägga ett par tusenlappar extra bara för att den ska vara rosa…? Haha! Jag har mina rimliga tvivel… *skratt*

 

 

 

 

rosa-kitchen3

Och så sist ut…Hur läckert är inte det här på en skala..??? Rosa kyl- och frys och rosa tvättmaskin och torktumlare! Tvättmaskinen med en liten vask ovanpå för t.ex. handtvätt. Ja, jag vet..det kan bli för mycket, men för mig och rosa så är det more is more som gäller! Hehe! Ja, nästan i allafall. Lite brytande färger vill jag väl kanske ha också. smiley

Snyggt är det i allafall! Nu gäller det bara att få Håkan att begripa hur himla snyggt det är också. Hehe!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Hej, jag undrar vet du vart man får tag på rosa köksprylar?Du kan väl lämna en kommentar i min blogg med ett svar:)

    MVH Stephanie

Kommentarer är stängda.