Personligt Vardagsbetraktelser

Min älskade mamma!

blommormamma1

Jag är övertygad om att jag har världens underbaraste mamma! smiley

Klantiga jag som aldrig lär mig, kunde ju inte låta bli att sitta en stund i solen på balkongen idag medans jag väntade på att tvätten skulle bli klar. Jättesmart, med tanke på min sömnlösa natt med huvudvärk och yrsel. Det var bara att knalla in och lägga sig i ett mörklagt sovrum så fort jag var klar med tvättstugan. Eftersom jag hade pratat med mamma i telefon tidigare, så visste hon om att jag inte mådde så bra. Så strax innan hon skulle iväg på ett möte, så dyker hon upp här hemma, med en bukett ljuvliga tussilago och ett jättegulligt handgjort kort. Kan man bli annat än på gott humör?! smiley Jag var bara tvungen att ta ut dem på balkongen och fota dem, men nu ligger jag i sovrummet och njuter av dem, där de står på mitt nattygsbord. Kanske inte så smart med pollenallergi, men ibland är det psykiska välbefinnandet viktigare än det fysiska. smiley

Ha en fortsatt underbar dag alla! Och tack min underbara mor! smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...