Allmänt

Mörkt när man kliver upp tidigt…

darkmorning1

 

God morgon på er ute i stugorna!

 

Då var det morgon igen, och inte någon speciellt varm sådan. Men den här natten har inte varit lika kall som de senaste nätterna. När jag var uppe vid två-tiden så var det i allafall 11 grader ute. Ingen värmebölja kanske men bättre än 2-3 grader som det har varit på vissa ställen i våra trakter i det sista.

 

Hoppas ni har haft en god natt i allafall. 🙂 Jag har inte sovit så mycket, så en del av natten har jag suttit och grejat lite med mina foton på datorn. Organiserat dem och säkerhetskopierat dem över på en extern hårddisk och lite sånt där. Men senare delen av natten har jag i allafall legat och vilat även om det inte blev någon direkt sömn. 

Nu ska jag i allafall dricka mitt morgonkaffe här, kila ut med Loxy på en morgonprommis och sen ska jag göra mig i ordning för att åka ner till min bror. 😀 Det ska bli jättekul att komma ner och sitta och snacka lite och gosa med deras kisse. Vi får väl se vad Loxy tycker om den där lilla varelsen. 😉 Han brukar inte ha något emot katter, han är ju nästan mer van vid dem än vid andra hundar. *s* Men en ivrig och lekfull liten kattunge med sylvassa klor och små vassa piggar till tänder…mjaaa..inte riktigt Loxys grej tror jag. Hehe! Men jag har i och för sig inga planer på att låta någon liten lömsk rovkisse kasta sig över min hund ändå. *s* Det ska nog gå bra. Jag tar med mig kameran och försöker få lite bilder på sötnöten. 😛

 

Ha nu en fin dag, och hoppas ni har riktigt skönt sensommarväder var ni nu befinner er i Sverige. =))

Må så gott alla och på återseende lite senare!

 

Avslutningsvis bjuder jag på ett videoklipp som kan få en på underbart humör för resten av dagen! 😀 Glöm inte att sätta på ljudet.

 

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. hahaha:)

Kommentarer är stängda.