Allmänt

Första prognosen från Valu!

prognos1

 

Jahapp! Då har första valprognosen kommit, enbart en undersökning från Valu än så länge, men det är dock de siffror som ligger ute nu. Vi får väl se hur det ser ut när första resultatet av rösträkningen kommer.

 

Vi sitter alltså och följer valvakan, mitt hjärta och jag, och jag måste säga att det är ett ytterst spännande val i år. Jag har aldrig varit speciellt politiskt intresserad, inte mer än att jag har satt mig in i det i stora drag för att kunna hänga med, kunna rösta, veta vad det handlar om. I år var det många frågor som intresserade mig och det ska helt klart bli spännande att se resultatet av folkets val i år – på många sätt.

 

Nu ska jag koka lite te och plocka fram lite kvällsmackor så vi har lite att tugga på medans vi sitter här med våra djupa och kunniga kommentarer, Håkan och jag. *gapskratt* 😛

Hoppas ni har en trevlig kväll därute alla, varesig ni följer Valvakan eller ger fullkomligt 17 i den. 😉

Må så gott och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Virre säger:

    Hur i hela friden röstade svenska folket egentligen???? SD i riksdagen????WTF!!!! Har de slutat med historia i skolan för när jag gick ur för 20 år sen så fick vi lära oss om nazismen o Hitler men nu ska tydligen brunskjortorna in i vår regering?!!! Jag blir faktiskt rejält upprörd! Ska vi verkligen acceptera ett främlingsfientlig parti? Allt som vi försöker sträva efter i samhället som tolerans o att alla är lika värda går ju käpprätt åt fanders nu! Nä, nu går jag o lägger mig!

Kommentarer är stängda.