Allmänt

En underbar lördagskväll hos vännerna! :-)

20080907_7

God kväll på er alla!

Åh, vilken supermysig lördagskväll vi har haft! 😀

Vi hade egentligen inte planerat något alls för idag och kväll, men tidigare idag ringde Veronica och frågade om vi ville komma över på middag senare. Och det ville vi ju gärna förstås. 😀 Det var bara att lägga in det upptinade middagsköttet i kylen igen och jag snodde i stället ihop en tigerkaka som jag tog med mig.

Veronica och Danne bjöd på en fullkomligt underbar porterstek, det var helt klart något av det godaste jag har ätit på länge! 😀 Potatis, en helt ljuvlig sås och krispiga gröna sparris till. Såå supergott!
Sen fastnade vi förstås där några timmar, med kaffe och babbel om allt mellan himmel och jord. En underbar spontan lördagskväll!

Tack goaste Veronica och Danne för ikväll! 😀

priceless_heart

Nu är vi hemma igen och sitter och myser i nya soffan framför Fantastiska Fyran och Silversurfaren. Det blev ingen vilostund för min del idag så jag kommer nog inte att vara uppe så länge till. Hoppas jag får sova i natt, det skulle jag definitivt behöva nu. Håkan ska upp tidigt och köra min mor till Ulricehamn, så jag vill gärna upp och fixa morgonkaffet åt honom. 🙂 Själv ska jag sätta mig vid symaskinen i morgon och sy överdrag till köksdynorna.

Men nu ska jag slappa en stund och kika på filmen innan jag ger upp för i kväll. =))

Ha en fortsatt fin lördagskväll alla och sov så gott när det blir dags!

På återseende i morgon.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...