Allmänt

Redan eftermiddag…

magneter1

 

Hej hej alla!

 

Den här dagen har verkligen rusat iväg. Visserligen har jag fått gjort en hel del, men nu är det ju snart eftermiddag. Vart tog dagen vägen?

Mamsen har varit här på en fika och berättat om gårdagen på sjukhuset men nu har hon gått hem och själv hade jag tänkt att lägga mig på soffan en stund och vila. Men det kan jag bara glömma. Som vanligt är det ett sjuhelsikes liv nere hos grannen. Jag begriper inte att ingenting görs?! Att inte socialen gör något trots anmälningar. Det där stackars barnet som bara gråter och hulkar dagarna i ända mår ju knappast bra. Det är inte något trotsigt skrikande utan man hör verkligen att det är ett ledset barn. Och gråtandet tar aldrig slut! Gud, vad det där ljudet kryper på mina nerver. Men jag är inte förvånad. Så som mamman vrålar och gapar hela tiden så skrämmer hon ju slag på sin lille unge. Mig med för den delen. Jag vet inte hur många gånger jag har vaknat med ett ryck av hennes tokskrikande. Fan, säger jag bara! Det borde vara skottpengar på såna föräldrar!

 

Sorry, nu var jag där igen. Jag ska försöka att inte tråka ut er med mer tjat om grannen, men det är ta mig 17 inte konstigt att man har ett behov av att skriva av sig. Det här gågår ju hela förbaskade dagarna, vecka ut och vecka in. Ge mig en ny lägenhet för guds skull!

Hur som helst, nu ska jag dra på mig hörlurarna och se om jag kanske kan vila en stund med lite soft musik i stället. Jag får sätta ihop en vilamusiklista på Spotify som jag kan ha vid de här tillfällena. 🙂

 

Btw, var ju bara tvungen att lägga upp en bild på mina ursöta kylskåpsmagneter som jag köpte på Rusta. Bara 10:- styck. Jag ska hugga några fler när jag är där nästa gång. Dom är hur gulliga som helst! 🙂

 

Ha en fortsatt fin dag alla, och på återseende senare i eftermiddag!

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...