Inredningsprylar

Vinterrea på Jotex.se!

jotex1

 

Hej hej!

 

Jag fick ju en jättefin paradhanddukshängare av min mor för ett tag sedan, som jag sedan målade vit. Men av någon anledning har jag inte fått upp den på väggen än, troligtvis på grund av väggplatsbrist. 😛 Nu tänkte jag dock att jag skulle försöka få upp den, troligtvis i stället för en glashylla som jag har uppe nu. Och då vill jag ju ha en julparadhanduk förstås. 😀 På Jotex.se är det just nu vinterrea med upp till 75% rabatt. Den här paradhandduken ovan tycker jag är jättesöt!  Den är i naturvitt med broderade tomtar och påsydda dekorband och finns i två olika färger, rött och svart.

 

tomteparad1

 

Den röda är förstås mest klassiskt julig men den svarta är riktigt snygg också tycker jag. 😀 Just nu är det extrapris på den här. 69:-  i stället för ordinarie 89,90.

 

jotex2

 

Egentligen är det väl ingen mening att även köpa fina handdukar när dom ändå döljs av paradhandduken. 😛 Men de här kökshanddukarna, även de ifrån Jotex, tycker jag är ursöta. Det är nästan så det är synd att använda dem som handdukar. *s* De här handdukarna är det också rea på just nu – superbilliga 39:- för trepack. 🙂

 

jotex3

 

Ännu billigare är de här härligt lantliga kökshandukarna med rutor, den ena med en tomte på. 2-pack för 9.90. Från Jotex.se.

 

jotex4

 

Avslutningsvis skulle jag även vilja ha de här juldukarna som matchar paradhandduken. 😀 129:- kostar ett tvåpack, och jag tycker det är så himla fint när man lägger två löpare på tvären över bordet när man dukar. De här skulle vara jättefina på vårt lilla vita köksbord. 🙂

Samtliga produkter kommer ifrån Jotex.se

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...