Allmänt

Tårtbak idag! :-D

good_morning_comment_22

 

God morgon på er alla därute! 🙂

 

Idag var det en liten smula mildare ute på morgonkvisten. Inga större förändringar men nån grad varmare i allafall. Varje liten förändring är dock en fördel för Loxy och hans små frusna tassar.

När jag kom upp nu på morgonen efter en natt med bara fläckvis sömn så satt Håkan i vardagsrummet och morrade över grannen som väckt honom redan vid sex-tiden. Som vanligt. Det är alltid ca 2 1/2 timmes oväsen på morgonen innan dom åker iväg en timme eller nåt. Då kan man vila nerverna en stund men vid tio-tiden är allt igång igen.

 

Idag ska jag ha stereon på och försöka tänka bort det hela, för jag vill inte bli irriterad och distraherad. Jag har nämligen fullt upp idag med tårttillverkning. 😀 Lilla Saphira fyllde år i veckan och ska ha kalas i morgon, och mamma Nicole har beställt en födelsedagstårta. Håkan ska åka iväg för mig nu och köpa lite ingredienser som jag saknar. Sen ska jag sätta igång och göra marsipanfigurer. 😀

 

Jag återkommer senare som vanligt, kanske med tårtfoton, beroende på hur det hela utvecklas sig. 😉

 

Ha en jättefin dag alla och sköt om er i vinterkylan!

 

tavlingsumo2

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Hej! 😀 Jag vill bara tipsa om att du kan vinna 300 kronor i presentkort från sumopix hos mig just nu! Ge bort i julklapp kanske? eller beställa hem till dig själv? 🙂
    Gå in på min blogg och följ anvisningarna för att ha chansen att vinna!:D
    LYCKA TILL!
    Kramar 🙂

Kommentarer är stängda.