Allmänt

Mys med Loxy ikväll.. :-)

loxymys13

 

God kväll på er alla!

 

Nu sitter vi i soffan, lilleman och jag, och har bäddat ner oss för kvällens mys. 🙂 Det är inte så mycket på tv som jag vill se ikväll egentligen, så det blir nog mest att ligga och slötitta och zappa runt på olika kanaler. Hade jag varit lite piggare så hade jag nog gjort något annat, men jag är lika trött ikväll. Det verkar onekeligen som att jag skulle ha åkt på nån förkylning som drar ner energin.

Vi har precis varit ute på en kvällstur, Loxy och jag, och det var ingen skön upplevelse. -13 grader har vi här nu, men det känns ännu kallare av någon anledning. Det blev ingen lång tur precis. Men det är ju tyvärr så det ser ut nu när det är så kallt. Nu har jag i allafall bestämt mig för att bortse ifrån min åsikt om skor på hund och köpa ett gäng till Loxy. (fyra stycken alltså. ;-))Det handlar ju helt enkelt om att kunna ta sig längre än 10 meter utan kramp och att han ska kunna göra sin behov och få röra lite på sig, inte att klä ut hunden i något som är obekvämt. Jag ska se om jag hittar nåt ställe där jag kan testa först, så jag vet att han inte totalvägrar att gå i skor.

 

Nu ska jag i allafall krypa ner i mina gosiga Hello Kitty-filtar och slötitta på tv innan det är sängdags. 🙂

Ha en fin kväll alla, och sov så gott alla när det blir dags!

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. En sån söt liten raring!

Kommentarer är stängda.