Allmänt

Elliot hälsar på igen..

pellispricken1

 

Hej på er alla därute!

 

Det blev en tidig kväll för mig igår, och jag har faktiskt fått sova hela natten. Hoppas nu det fortsätter så, ibland går det där i någon slags varannan-natts-vaka/sova.

Nu har jag i allafall satt mig ner med min kaffekopp och två nöjda vovvar bredvid mig. Jag hämtade Elliot nu på förmiddagen hemma hos mamma, han ska vara hos oss nu igen under tiden mamma är inne på operation. I dag är det planeringsmöte med läkaren, i morgon är det op. Hoppas nu allt går som det ska, utan blödningar, dränage och annat.

Själv ska jag ta Elliot till trimmet i morgon. Den tiden var redan beställd när op-datumet kom, men det är ju inga problem. Det ska faktiskt bli spännande att titta på när dom friserar honom. Jag har aldrig sett en hundfrisör i full aktion med en pudel förr. 😀 Nu ska ju inte han frisyrklippas i något jätteavancerat, men det ska bli kul ändå.

 

Idag blir det förmodligen en stund i nagelhörnan för min del, men först ska jag ta hand om disken som tornar upp sig på bänken i köket. Vart kommer allt ifrån?

 

Ha nu en jättefin måndag alla, och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Virre säger:

    Hoppas det går bra nu med din mamma! O gör en lejonklippning på hunden! Så kan du överraska din mamma 🙂 Hi hi hi 🙂 Kram på dig

  2. Cherlindrea säger:

    Virre: *skratt* Det hade jag helt klart gjort – om han hade haft tillräckligt med päls för det. 😛 Men vi får väl se om jag kommer på nåt bra. 🙂
    Kramar om!

Kommentarer är stängda.