Allmänt

Kinamat & Criminal minds…

3447786819

 

Hej på er där ute i stugorna,

 

Hoppas ni har haft en fin dag i det milda vårvädret. Själv fick jag riktiga vårkänslor idag och det brukar oftast innebära städlust när det gäller mig. *s*
Så när jag var färdig med min sömnad så satte jag igång med storstädning här hemma. Jag kan inte fatta vart allt damm kommer ifrån?!! Det var ju bara en knapp vecka sen som jag tokstädade här hemma, men nu när solen lyser in så ser man verkligen allt det där som man har missat, och jag fick nästan panik här hemma. *skratt*

Så det var bara fram med Ajax och diverse glasputs och massa andra städprylar och börja skura. Idag hann jag med golven, badrummet och alla glashyllor och glasbord, så jag ska fortsätta i morgon. Det får bli lite i taget, så jag inte tar ut mig totalt den här gången.

Men nu har jag gett mig för idag och krupit upp i soffan med lilleman i knät. Vi har precis ätit kinamat som Håkan åkte och hämtade på favoritrestaurangen China Town, kycklingspett med jordnötssås och friterad kycklingfilé, hur gott som helst!  😀 Om ca en timme börjar ”Criminal Minds” på 5:an, ännu en favorit i kväll. =))

9884criminalca

 

Jag hade hoppats på att jag skulle hunnit sy lite mer idag också, men städningen tog för lång tid så jag får kika lite mer på det i morgon i stället. Om jag inte sätter mig och klipper och nålar lite framför tv’n ikväll förstås. 😉

 

I morgon får vi besök av Håkans son Niklas, men jag skulle tro att dom ”bosätter” sig i mc-garaget under dagen, så jag får roa mig själv här hemma med min symaskin. 😉 På lördag följer däremot Niklas flickvän Linda med hit och då blir det lite andra kul grejer – mumsig fika bland annat… 😛

 

Ha nu en jättemysig kväll alla och må så gott!

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. säger:

    åh, vad jag blir avundsjuk! Du valde just den kinamaten som är min absoluta favorit, hehe… nu måste jag med se till att äta kinamat snart 🙂
    puss puss

  2. Cherlindrea säger:

    Nicole: *skratt* Jasså, det visste jag inte. Det är egentligen Håkans favvo men jag kände för att testa den och det var ju inte helt fel precis. 😉 Vi får sticka ut och äta tillsammans nån kväll. Vore lite kul. 😀
    Kramizar!

Kommentarer är stängda.