Allmänt

God morgon underbara vårvärme!

bloggfoto23

 

God morgon på er alla!

 

Idag är det verkligen en underbar vårmorgon här hos oss, och jag har precis kommit in från balkongen där jag har suttit och druckit mitt morgonkaffe. Det är redan 9+ i skuggan så jag kan tänka mig att den här dagen kommer att bli riktigt härlig! 😀

Jag har dessutom fått sova hela natten, bortsett ifrån några försök från Loxy att jaga upp mig – en gång vid 3 och en gång vid 5-tiden, men det hade han inget för, tokskallen. 😛 Men tidigt i morse fick vi en härlig morgonpromenad när folk ännu inte vaknat och fått för sig att börja smälla ute. Älsklingen var lyrisk förstås – han är tokig i sol och värme. =))

 

***

 

Nu kommer snart Håkan hem ifrån Såtenäs, han har varit där och jobbat ett dygn, och då får vi se vad dagen för med sig. Jag har visserligen en aning om att han hemskt gärna vill utnyttja den vackra dagen till en mc-tur. 😉 Men jag har full förståelse, det skulle jag också vilja göra. Men än har jag för mycket värk i nacken för att våga ge mig ut på hojen, så jag tar det nog lugnt ett tag till. Det är visserligen vårvarmt, men det blir kyligt i vinden på mc’n och jag vill inte börja om från början igen. Däremot tänker jag ”skicka iväg” hjärtat på en tur. 😉 En sån här dag måste man ju bara ta vara på när man är ledig och råkar ha en motorcykel. 😀

 

***

 

Själv har jag planer på att placera mig ute på balkongen med datorn och sitta där och njuta av värmen idag. Och kanske fixa lite med mitt växthus, det börjar bli dags att förodla allt här inne inför sommaren och än har jag ingen aning om vad jag ska ha i år. Jo, lite vet jag väl, men det är mycket jag måste kolla upp först. I år tänker jag inte göra samma misstag som jag har gjort alla andra år – ge mig på udda frön som jag inte har en aning om hur man sköter, med resultatet att jag fått några få bleka stänglar i krukorna – eller att dom inte har grott alls. Nej, i år ska jag minsann vara jättenoga och kolla upp allt först.

Hur ofta har jag inte sagt det…? 😉

 

***

 

Nu ska jag i allafall ta mig en andra kopp morgonkaffe ute på balkongen, men jag återkommer senare.

Ha en underbar dag alla, och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(8) kommentarer

 1. Godmorgon i solen:)

 2. Cherlindrea säger:

  Monica: God morgon på dig! 🙂

 3. säger:

  *hihi* Inget fel med peugot! =)
  Dock så blir det så trångt när man har en större hund 😀 Körde en cidan själv förrut,men sen fick jag byta upp mig då jag alltid lånade en större bil när vi skulle iväg på utställningar och dylikt. Ställer du ut förresten?

  Oh,växthus vill jag med ha..typiskt att man bor i lägenhet,kanske ska man köpa ett mini-växthus? 🙂

 4. säger:

  Har ni tagit våran solsken?!? För här är det borta, en liten hinna av moln ligger över där jag vet solen vill gärna titta fram. Jätte tråkigt. Vi har iaf varit ute några timmar och fixat men nu ger jag up.
  Tack för hälsningarna. Jätte gulligt av dig och jag håller med, man får se alla avelsförfrågningar som en del oxå.
  Shoppingen var jätte roligt även om jag hade stora förhoppningar att några fler butiker skulle ställa ut. Valet blir ganska begränsade då LeChien updaterar sig inte så ofta så man har sett det mesta på andra utställningar. Bajspåshållarna har jag med en svart med döskallar som jag köpte när jag precis hade fått hem Gucci. Jag älskar dom små hållarna. Jag är jätte sugen på att beställa en sån där fin som Emma tippsade om men alla jag gillade var slutsålda.
  Hoppas ni njuter för fullt ute i solen! Jag jagar Noah då min man jobbar idag.
  Många härliga vårkramar vännen

 5. säger:

  Hej syster. Vad är detta? migrän idag?inte likt dig att blogga så lite på en dag. 😉
  Jo det funkade bra med Saphira, men kampen lär fortsätta ikväll ;)’Jag har hår kvar, jag lovar men det är bra mycket kortare och väldigt snyggt. Blev jättenöjd! Hoppas ni haft en fin dag.
  Puss puss

 6. Cherlindrea säger:

  Elin: *Skratt* Nej då, den funkar bra för oss, vi har ju en pyttehund också, med en pyttebur. 😛 Men ibland längtar man verkligen efter en större bil, speciellt på långresor. Då känns den här bra trång.
  Nej, jag ställer inte Loxy tyvärr. Han visade sig bli krypt så jag valde att kastrera honom. Jättetrist, men inte mycket att göra åt. Det är ju lite av ett lotteri det där tyvärr. Men jag har vänner med flera hundar så jag hoppas kunna ställa några av deras i sommar i stället. Roligt det också tycker jag. 😀

  Växthus ja. *skratt* Vi bor ju i lägenhet också. 😉 Det är ett sånt där mindre växthus från Rusta som jag har på balkongen. Jag skulle jättegärna vilja ha ett stort men då behöver jag liksom en trädgård också..*s* Så det här får duga så länge, och det är absolut bättre än inget alls. 😀

  Ha en jättefin kväll!

 7. Cherlindrea säger:

  Lori: Hm, ja det vete 17… *Skratt* Det blev lite si och så med solen idag, den tittade fram lite när den ville under dagen, mest har det varit halvdisigt och lite mulet. Men det har varit nästan 17+ ute ändå, så hade solen varit framme idag så hade det nog varit tokvarmt.
  Jag hörde att det var lite dåligt med utställare på L.Sthlm. Trist när det ändå är en såpass stor utställning och som du säger, man känner ju till LeChiens sortiment ganska väl. Det roliga är väl att kunna titta på och prova sakerna i ”verkligheten” så att säga. Dom har ju mycket fint som tur är. 😀
  Åh, dom där små hållarna som Emma har, jag har också tittat på dom. Dom är verkligen toksöta! Men än har jag inte beställt någon. Ska nog göra det nu till våren, men jag kan inte bestämma mig för vilken. *s*

  Hoppas du har haft en fin dag gumman! Massa kramizar!

 8. Cherlindrea säger:

  Hej söta! Nej då, ingen migrän. Men magkatarr! *suck* Och idag var det nästan lika jäkligt! Jag har inte kunnat göra nånting idag pga det. Men det är lite bättre nu som tur är.
  Kul att du blev nöjd med håret! 😀 Ska bli spännande att se det sen. =)) Lycka till med kvällens avvärjning..*s* Stå på er! 😉

  Kram och puss!

Kommentarer är stängda.