Personligt

Det blir aldrig som man tänkt sig…

sjuk-mirandanalle1

 

Jag såg att min syster lämnat en kommentar och frågat om jag hade migrän idag eftersom jag bloggat så lite. Nej, ingen migrän…men magkatarr i stället.. *suck* Är det inte det ena så är det det andra tydligen!
Jag hade ju en massa mysiga planer för dagen, men först skulle min mor komma upp hit vid 12-tiden och jag skulle hjälpa henne att färga håret. Och vid 11.30-tiden stormade mamma, bror, brorsdotter och mammas hund in här i lägenheten och det blev en stunds tillfälligt kaos innan hälften av dom gått hem igen. 🙂 Men jag var liksom inte riktigt beredd på det, och jag har den sista tiden fått inse att jag har blivit oerhört stresskänslig. Idag var det ingen bra dag tydligen, för det lilla gjorde att jag fick jordens magkatarr. Det är inte ofta jag känner av den nu för tiden, det var värre när jag var yngre. Men idag var det riktigt jobbigt, så efter 2 Losec var det bara att lägga sig och försöka slappna av och bli av med eländet.

Det blev ingen hårfärgning, inget bak som jag hade tänkt mig och ingen datorstund på balkongen. Jag har fått ligga hela dagen med den där j****iga magvärken. Men nu är jag på benen i allafall och Håkan står på balkongen och grillar lite kyckling. Jag hoppas jag klarar av att äta det nu, så det inte blir värre. Jag vet – jag borde äta kokt mat idag men jag gör en chansning. 😉

 

***

 

Nu börjar maten bli klar här, men jag återkommer förhoppningsvis lite senare. Om inte maten slår ut mig igen. *s*

Må så gott alla, och hoppas ni har haft en fin dag!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. säger:

  Hej vännen!
  Stackars dig..
  Hoppas en värmade kram från mig och massa
  nos pussar från Revo hjälper..
  Vet precis hur det känns att ha magkatarr, ett rent helvete =(
  Hoppas du känner dig bättre imorgon..
  Kram vännen

 2. Cherlindrea säger:

  Ida & Revo: Hej på er och tack så jättemycket för kram och nospussar! 😀 Det är lite bättre nu ikväll tack och lov, men usch – det är verkligen hemskt när det sätter igång. Stackare som har det också, man blir ju helt slut!
  Hoppas ni har haft en fin dag med skönt väder.
  Massa kramar!

 3. säger:

  Uscha det var ju inte roligt. Ja du hade sett fram emot denna dagen verkade det som. Vilken tur att det är början på värmen, så du får se det som så att du får alla hemskigheter nu som magkatarr, nackspärr m.m så får du det inte sen 😉
  Krya på dig!
  Puss puss

 4. Cherlindrea säger:

  Nicole: Tack gumsan. Ja, man kan ju alltid hoppas. *s* Hoppas ni har haft en lugn kväll.. 😉 Ska in och kika hos dig nu och se hur det har gått. 😀
  Pussar!

Kommentarer är stängda.