Personligt

Alla hjärtans dag!

valentine1

Hej på er alla goa!

Hoppas ni har haft en fin Alla hjärtans dag så här långt. Det är ju måndag och många har kanske inte hunnit hem ifrån jobbet ännu.
Här har bloggen stått still idag. Jag har verkligen varit riktigt dålig och ett tag var magsmärtorna nästan olidliga. Men nu börjar det faktiskt kännas lite bättre (peppar, peppar…) så jag hoppas att det värsta är över.

valentine2

Jag låg länge idag innan jag hade ork nog att kliva upp, och när jag väl gör det så väntar sötaste lilla paketet på köksbordet. 🙂 Min älskling åkte till jobbet tidigt i morse och kikade bara in och sade hej då hos mig som vanligt. Men i köket hade han lämnat en lapp och en Alla hjärtans dag-present till mig. En sak som jag har önskat mig ett bra tag – ett berlockarmband. 😀

Armbandet är i silver och till det hade han köpt till en berlock, ett litet silverhjärta översållat med rosa swarowskikristaller. 🙂 Hur sött som helst!

valentine3

Jag bara älskar det här armbandet, och det roliga är ju just att man kan bygga på det genom att köpa till olika berlocker från olika ställen. Jag har många vill-ha-berlocker på önskelistan och kommer definitivt köpa små presenter till mig själv lite då och då i form av nya charms. 😉

Tack min älskling för presenten! 🙂

Nu ska jag vila igen så jag blir av med det här eländet i magen. Jisses, så störande.
Ha nu en fortsatt mysig Alla hjärtans dag alla och tack för goa krya-på-mig-kommentarer. Jag kikar in igen när jag mår bättre.

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...