Naglar Skönhet & hälsa

Lite dekorationspyssel i nagelhörnan idag..

nailsdeko5

 

Hej hej alla! 😀

 

Sitter och roar mig i nagelhörnan, precis som jag misstänkte att jag skulle göra idag. *s* Jag har ägnat dagen åt att bygga en hand gelénaglar med fransk manikyr, men samtidigt testat lite olika dekorationer som jag byggt in i gelén. Jag är ju mest van vid att limma fast dekorationer på lösnaglar, så det är en helt ny grej det här med att bygga in dem. Ny men kanonrolig! Det är ju såklart mer hållbart när man gör så, men det tar ju självklart också mer tid att sitta och göra dekorationerna direkt på en person. Lösnaglarna kunde jag ju dekorera i vecka ibland. Lång tid att sitta med en kund..haha!

 

nailsdeko1

 

Hur som helst så har jag provat att bygga in bland annat fimofigurer idag. Det är de där små blommorna, frukterna och alla andra smådekorationerna som man skär till ifrån stavar i fimolera, och som jag satt och skar typ 20.000 stycken för ett tag sedan, då när jag fick en inflammation i fingret på grund av ansträngningen med skalpellen jag skar med. Haha! Jisses, jag satt i flera dagar och bara skar. Att jag inte blev tokig! *skratt*

I allafall så testade jag lite såna idag, det är de rosa blommorna, den ena med blad, på två av naglarna här ovan. De svarta fjärilarna är inbyggda nagelstickers, och de turkosblå blommorna är små pappersblommor som jag har i 12 olika färger.

 

nailsdeko4

 

Jag har nämligen köpt lite nya dekorationer under veckorna på nagelskolan, och det är bland annat dem jag testar idag. 😀 Det är en salig blandning av olika glitter, foliebitar och snäckskal i massa olika färger. Vissa har jag blandat ner i gelén, vissa har jag lagt direkt på och sedan byggt över med gelé. Tunna saker, som t.ex. stickers har jag lagt på den färdiga nageln och sedan penslat över med UV-lack som fått härda i lampan.

 

nailsdeko2

 

Jag har även testat mig fram lite med de klara tipparna i displayen som jag visade i förra veckan. Här ser man ännu tydligare inbyggda blommor, fruktskivor och andra figurer. Jag har även provat lite färgade geléer för att få en svag ton på den klara tippen.

 

Jahapp, det var lite av mitt pyssel idag! 😀

Nu ska jag snart börja med middagen tänkte jag. Hoppas ni har en kanondag därute alla och på återseende lite senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

 1. Jenny säger:

  De små turkos blommorna var ju verkligen ursöta! Enkelt men effektfullt!

 2. säger:

  oj oj oj!
  Mycket fint! du är så duktig =)

 3. Cherlindrea säger:

  Tack så jättemycket Elin! 🙂

 4. Cherlindrea säger:

  Jenny: Ja, jag tyckte det var roligt att göra lite enkla varianter men ändå med lite dekorationer på. 🙂 Du hör väl av dig om du vill ha lite nagelfix hoppas jag? 😉 Kramizar!

Kommentarer är stängda.