Allmänt

Mammas mumsiga potatisbullar! :-)

potatisbullar1

 

God kväll på er alla fina!

 

Hoppas ni har riktigt mysigt fredagsmys hemma i stugorna ikväll. Själva har vi suttit här hjärtat och jag, och gottat oss med havrebollar och lite annat, och kikat på Criminal minds.

Tidigare i eftermiddag var min mor här uppe, och lagade i ordning sina goda potatisbullar med hemlagad lingonsylt på beställning av mig. 😛 Håkan är inte så förtjust i potatisbullar, så han fick grönsaksbiffar med Karl Johansvampsås idag istället, vilket han verkade vara lika nöjd över som jag var över min mat. 😀

 

potatisbullar2

 

Jag vet inte varför jag aldrig gjort egna potatisbullar. Det är ju inte jordens svåraste rätt liksom. Men det är mamma som ska göra de här på nåt sätt. 😉 Tokgoda var dom i allafall!

 

Men över till något helt annat. Jag sitter och kikar på Nyheterna samtidigt som jag bloggar, och lyssnar för andra gången på bara några dagar, på sjukdomssymptom som troligtvis hör samman med svininfluensavaccinet pandemix. I det här sista fallet gäller det en ung tjej, vars kropp stöter ifrån sig levern. Tidigare händelse gällde mindre barn och olika biverkningar de upptäckt, orsakade av vaccinet. Jag vet inte vad jag ska säga.. Men jag är sjukt sugen på att säga – vad var det jag sa!

 Inte för att jag anser mig veta bäst på nåt sätt, men jag vägrade själv att vaccinera mig, av den enkla anledningen att jag ansåg att vaccinet var för oprövat, för otestat. Speciellt på barn i och för sig, men även på andra sätt var det ett allt för nytt läkemedel, framtaget nästan i panik när influensan slog till. Jag orkar inte gå in på några längre utläggningar om det här nu, men jag är i allafall glad för egen del att jag valde att inte ta vaccinet, och orolig för dem runt omkring mig som tog det – speciellt barnen i familjen. Håller alla tummar jag har för att inga efterverkningar ska drabba dem nu när biverkningarna verkar börja visa sig.

 

Nehepp, nu ska jag ta en dusch och sedan göra mig i ordning för sängen. Redan klockan 10 i morgon kommer min mor för att få nya fina naglar. 😀 Jag vill gärna får det klart tidigt för på kvällen ska jag på invigningsfest. Det ska bli riktigt roligt! 😀

Ha det nu så gott alla, mys i kväll och sov gott i natt så ses vi i morgon igen! 😛

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...