Allmänt

Lite svalare idag…

loxy-med-yoghurtben5

 

Hej därute på er alla!

 

Idag har det varit en liten smula svalare ute. Jag vaknade i natt av ljudet från jordens slagregn! Det regnade så extremt att det dånade på fönsterblecken utanför och strax därpå började åskan att gå. Men det gick över snabbt så jag somnade om, och i morse hade världen blivit en lite mindre kvav plats.

Hjärtat åkte iväg i förmiddags för några extratimmar på jobbet, och själv har jag suttit i nagelhörnan för att ta bort mina gelénaglar och göra nåt nytt roligt. Har inte riktigt bestämt mig för vad ännu, men det lutar åt något turkost. 🙂 Vi får se vad jag hittar på. Nu är allt material bortfilat i allafall. Det tar ju typ 100 år för mig att göra det  på mig själv. *s*

Lilleman ligger i sin säng och gottar sig med ett yoghurtben, lyckligt ovetandes om vad som väntar honom i morgon. Då är det dags att klippa klor igen, men den här gången ska vi göra ett försök att få det gjort i vaket tillstånd på ett trim. Det är en jättegullig tjej som äger Allt för Hunden här i Borås och som mamma alltid går till för att klippa Elliot och vi har planerat det här noga för att Loxy ska bli så paff som möjligt och kanske, kanske klara av att göra detta utan att han behöver sövas. Håller alla tummar och tår jag har!

 

Men nu ska jag fortsätta med mitt nagelpyssel. 🙂 Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...