Allmänt

Läääängtar till sommaren!

balkong110

 

God – dimmig – morgon på er alla!

 

Ingen sådan här morgon idag heller, som jag hoppas på varje dag jag slår upp ögonen . En morgon med milt solljus, värmen som redan börjat kännas varm trots den tidiga morgontimmen, lite dagg som fuktar skorna när man går ut på vovvepromenad, men inte hela sjöar med lerigt regn som nu. Jag vill ha torrt, varmt och soligt!

Nån som håller med mig? 😉

 

Det blir ett kort morgoninlägg för min del idag. Om lite drygt 20 minuter dyker min mor upp här och ska få nya naglar, och jag har inte ens hunnit byta från mysbyxor till vanliga byxor..hehe! Tur att det bara är mamsen som kommer. Men jag ska ändå göra mig i ordning lite nu, tänkte jag. Behöver ju heller inte se ut som man precis klivit upp ur sängen bara för att det är nån i familjen som kommer. 😉

 

Ha nu en jättefin lördag! Jag kikar in lite senare, men ikväll ska jag iväg på invigningsfest så jag har lite mycket att göra innan dess. Jag bloggar i mån av tid, annars kommer foton och sådant efteråt. 🙂

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...