Allmänt Naglar Skönhet & hälsa

Invigning av Borås nagelskola ikväll! :-)

invigning1

 

Hej hej alla!

 

Ikväll har jag varit iväg på invigningen av Borås nagelskola. 😀 Jag har kanske inte nämnt det tidigare, men jag har haft turen att komma in på skolan precis när allt ligger i startgroparna och det är otroligt kul att få vara med så här i början på allt. ”Min” kurs är inte den första, det har varit några innan, men skolan är nyinflyttad i sin nya mysiga lokal och ikväll bjöd alltså fina Camilla in till invigning av Borås nagelskola! 😀

 

Jag hade inte planerat för utgång ikväll egentligen så det blev ett kortare besök på invigningsfesten för min del, med lite blommor till Camilla och supergod plockmat till oss. 😛  Men efter ett par glas så var jag ganska så pigg på att hänga med resten av tjejerna ut. *s* Men jag avhöll mig ikväll och åkte hem när hjärtat hämtade oss efter nån timme. 😉 Det var inget jag hade planerat som sagt, och min mor var med mig ner till skolan ikväll också. Jag har dessutom ett nagelbygge i morgon och det vill jag inte gärna göra bakis. *s*

Men det var i allafall en jättetrevlig stund på invigningen och jag gick förstås runt med kameran lite. 🙂 Så här kommer lite bilder från kvällen på skolan. =))

 

 

 

Nu ska jag kika på film och äta chips och bara mysa med min gubbe. Sen blir det sängdags för min del så jag inte är för trött i morgon förmiddag. 🙂 Förresten så byggde jag en uppsättning naglar på min mor idag. Det kommer foton på dem i morgon. Vi testade att bygga in ett par fimoblommor med rhinestones i hennes gelénaglar, riktigt sött blev det.

Men det kommer i morgon som sagt. Må så gott nu alla och ha en fortsatt fin kväll.

På återseende i morgon igen!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilka fina bilder och så trevligt ni verkar haft det. 🙂
    Kramar

Kommentarer är stängda.