Allmänt

God morgon på er alla fina! :-)

loxymorgon67

 

God morgon på er alla!

 

Ja, inte blev det någon mer sömn för mig i natt. Men jag har i allafall legat still i sängen och vilat, så jag är inte helt utmattad idag. (än i allafall.. 😉 ) Men strax i sex var jag så rastlös att jag tuggade på sängkläderna därinne, så då gav jag upp. Och det är ju som sagt inte helt fel att sitta ute på balkongen med kaffekoppen tidigt på morgonen och njuta av tystnaden. Jag lät datorn stå och tog i stället med mig en korsordstidning ut. Hjälp, det var så längesen jag löste korsord ordentligt nu, att jag knappt kunde nånting. Snacka om att hjärnan går ner på lågvarv om man inte underhåller den. 😛 Det stod precis still för mig i början, men desto roligare när man väl lyckades knäcka det sen. 😀 Man blir ju så stolt när man tar ett svårt ord som man grubblat över länge, att man nästan klappar sig själv på huvudet. Haha!

 

cutecolorsplantflower11

 

Till morgoninlägget idag valde jag en bebisbild på Loxy. cutecolorsloveicon21 
Jag blir så himla valpsjuk när jag sitter och tittar på alla nyfödda chihuahua-vappisar på Chiforum. 😀 Nej, jag ska inte ha en till, men gud vad det är svårt att låta bli när man ser dem. Då får man snabbt plocka fram det praktiska och realistiska tänkandet, för hade jag bara följt känslorna när jag ser alla dessa små ullbollar, så hade jag suttit med en driva med chihuahuas vid det här laget.. *skratt*
Men snart ska jag i allafall få vara semestervakt åt sötisen Boss när min syster med familj åker till Danmark, och det är definitivt inte fel det heller. 😀 Det ska bli så himla roligt att ha två stycken ett tag, och dom har ju sån glädje av varandra. Jag ser verkligen fram emot det! 🙂

 

cutecolorsplantflower43

 

Idag blir det däremot lugnt för lilleman. Han är trött nu, efter den senaste veckans värme och bus med Bossen på dagarna, så idag ska jag se till att hålla honom lugn. Det blir bara några mindre småturer ut på dagen, och sen får vi ta en längre prommis i kväll i stället. Det ser ju faktiskt ut som det ska bli riktigt varmt och skönt i dag också. Lite svalare har det varit i natt, och termometern stod på drygt 16 grader när jag kom ut strax före 6 i morse. Men nu har den redan klättrat upp till nästan 20 grader, så det verkar gå fort. Men det är bra mycket friskare ute i dag efter regnet och åskan igår. Dock har jag hört att det ska bli regn i eftermiddag, och även åska igen. Så det blir till att njuta av dagen innan det kommer. 🙂

 

cutecolorsplantflower31

 

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och göra min yrvakna sambo sällskap en stund, innan han ska iväg på Varbergstur med Hräsvelg. Det hade förstås varit jätteskönt att få komma till kusten en sväng, men som sagt så vill jag gärna ha koll på lilleman själv när det är så här varmt. Det kommer fler tillfällen.

 

Hoppas ni får det riktigt härligt även denna dagen, och ta vara på er i värmen.

Jag återkommer om en stund, med foton från gårdagen.

Må så gott alla!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Godmorgon! Jag beundrar alla som kan lösa korsord:)

  2. Go morron.. Hoppa ni får en fin dag! kram

Kommentarer är stängda.