Vardagsbetraktelser

Foton från gårdagens trädgårdsmys – Del 1

fikabus2b

 

Då var det dags för gårdagens foton, som i vanlig ordning blev en hel del. Speciellt som jag testade flerbildsfunktionen på min kamera, något som jag borde ha gjort för längesen. Chansen att jag lyckas få nåt bra kort på hundarna när dom tokar omkring är ju större om jag bränner av foton på löpande band med kontinuelig fokus. Men då ska man ställa in det sistnämnda också, vilket jag förstås glömde… *s*
Så mycket foton fick jag, men skärpan var mindre bra. 😛 Så jag har valt ut några och försökt fixa till dem så gott det gick.

 

De flesta fotona under gårdagen blev på Loxy, Boss och Saphira. Jag vet inte vart Elliot höll hus, jag upptäckte först när jag laddat över fotona och tittade igenom dem, att han knappt var med nånstans. Hur som helst, här kommer lite blandat från lunchträffen nere hos mamsen.

En underbart mysig dag! Som vanligt.. 😉

 

fikabus1

 

Kaffestund i trädgårdshörnan med en drös av hundar vid fötterna. *s*

 

saphiratvatt1

 

Underbara Saphira tvättar handduk i badbaljan… 😛 cutecolorsloveicon21

 

tokungen-saphira1

 

Galenpannan igen… 😀 Den här gången provar hon sina byxor… på huvudet! 😉

 

Och så sist ut – en bildserie på lillasyster Nicole med sin älskade Boss! cutecolorsloveicon21

 

Kärlek! 😀

 

bosslove3

 

bosslove2

 

bosslove4

 

bosslove5

 

bosslove1

 

De två översta kollagen är klickbara för större format.

Vovvebusbilderna kommer i ett galleri i nästa inlägg.

 

 

 

 

 

 

 

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

 1. säger:

  Åh vad fina alla bilder blev! Buskorten på hundarna blev bra i alla fall, tycker jag. Där ser man att dom verkligen leker istället för dom här korten man brukar få då dom bara står bredvid varandra. Det var riktig action 😉

  Även dom på mig och Boss ser himla mysiga ut och saphira med 😉 Jag stjäl lite kort av dig nu 😉
  Föresten, du har väl fått mejlet från wp-support om ändrade regler?
  Du får gärna föklara §2 för mig :/

  Puss puss

Kommentarer är stängda.