Vardagsbetraktelser

Påska-mat!

Loxy & Elliot väntar snällt (nåja) på sin påsktallrik.

Jag hade tyvärr inte en chans att hinna ta kort när de väl fått börja äta. Då hade jag fullt upp med att hindra åpna Loxy från att svälja hela tallriken.

Vi hade i varje fall en jättetrevlig dag, med påskbord & hundbus, och på kvällen var det Sing-a-long och godis som gällde. En toppendag, med andra ord, bortsett ifrån att det, till vår stora fasa, började snöa mitt på dagen! På påskafton!?! smiley

Dock blev det en ganska tidig kväll, trött som man var efter den sena fredagen. Lite trist, för både Håkan & jag hade gärna sett ”Häxorna från Eastwick” men vi orkade bara inte vara uppe så länge. Hade jag tänkt på det då, så hade man ju kunnat spela in den, men hur ofta använder man video numera? Jag hade inte en tanke på det. Synd, för jag tycker den är så himla kul!

Hoppas alla hade en lika trevlig påskafton som vi hade, med massa god mat och trevligt sällskap. smiley

Fortsatt trevlig helg, alla!

 

//Indra – Har fortfarande inte hämtat sig efter snöchocken igår! smiley

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...