Allmänt

Pellisprick och mamsen på besök ikväll..

bustroll11

 

God kväll på er alla!

 

Hoppas ni har haft en fin dag, trots att vädret varit ganska trist. Här har det regnat nästan hela dagen, och turerna ut med Loxy har varit korta idag. Han är verkligen två helt olika hundar beroende på vädret. Kallt, blött eller blåsigt – hatar att gå ut! Varmt och torrt – älskar det! 😛

I eftermiddag kom mamma hit för att göra ett återbesök med sina naglar. Lite tidigt egentligen, men hon hade härjat lite väl mycket med sina naglar, handtvättat mattor utan handskar osv. Så utifrån detta var det ganska nödvändigt med en påfyllning idag. *s* I morgon kommer min syster i samma ärende. Hon är ju nagelbitare så hennes naglar behöver jag fixa till en gång i veckan så här i början.

Sedan var bästa Virre här i kväll också, och lämnade av hela säsong 2 av True Blood! Tjohej!! 😛  Massa tack!! 😀 Så nu ska det bli marantontittande på vampyrer igen. Hehe! Sen måste jag bara se om jag kan komma över några avsnitt av Vampires dairyes också, och se om det är något för mig. (det är det säkert. *s*)

Men ikväll blir det inget tittande som jag hade tänkt mig från början. Mamsen sover över i natt och True Blood är inte hennes cup of tea typ. 😉 Så jag får väl vara lite social och umgås och kika på nåt som vi båda gillar ikväll. =))

Men nu ska vi först ut på en kvällstur med vovvarna. 🙂 Ha en jättefin kväll alla och sov så gott när det blir dags. På återseende i morgon bitti igen.

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. Virre säger:

    Ha de så trevligt med True Blood boxen! 🙂 KRAM

  2. Cherlindrea säger:

    Virre: Det kan du lita på! 😛 Kraaaam! 😀

  3. veronica säger:

    Hej!!!

    Skynda dej att titta,jag har inget att se på 😀

    >3

  4. gamla vanor sitter långt inne, som att skura utan handskar..

Kommentarer är stängda.