Allmänt

Hämta hem pärlan…

hakanscooter11

 

God morgon på er därute alla!

 

Idag verkar vi få lite bättre väder igen. 🙂 Det är i allafall uppehåll och trots att det är tidigt och solfritt än, så är det redan 7,5+. Hoppas det blir ännu bättre framåt dagen.

Jag bara försvann igår som ni kanske märkte. Jag hade fullt upp hela dagen och på kvällen var jag så himla trött att jag bara brann av i soffan när jag satt och tittade på True Blood. Ska fortsätta med det ikväll i stället. 😛 Men jag hade min syster här i går, jättemysigt som alltid! 😀 Mindre mysigt att ta hand om hennes misshandlade naglar. *skratt* Men jag fick lite ordning på dem till slut. Vissa fick jag sätta om helt, andra fyllde jag på. Men nästa gång kommer jag att ta bort alla och sätta nya runt om. Förhoppningsvis har hennes egna växt ut lite då också. I går fick hon i allafall lite ny färg på naglarna, en design som hon har haft tidigare på lösnaglar och gärna ville ha igen. Vita naglar med blå tippar och silverkant. Lägger upp en bild senare.

 

Idag hade jag hoppats på en tur till IKEA, men vi får väl se om det hinns med idag. Hjärtat är kvar på jobbet och fixar på sommardäcken men han bör väl komma hem snart. Jag planerar även för att ta hem min rosa pärla ifrån vinterförvaringen nu. Det brukar vara Håkan som kör hem den när jag är lite ringrostig så här i början på året, och jag älskar verkligen synen när han kommer körande på min rosa moppe. *skratt*

Men nu ska jag ta mig en kopp kaffe till och sen är det dags för Loxypromenad. 😀 Ha en jättefin torsdag alla, och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...