Allmänt

God förmiddag på er!

gardsblommor1

 

God middag på er alla därute! 🙂

 

Usch, vilken seg morgon det här har varit. Dålig sömn första delen av natten, och efter en timme uppe i morse så var jag fullkomligt toktrött igen och brann av på soffan i två timmar till. 

Så idag fick min älskling ta hand om tvättstugan själv, och jag har bara slöat. Usch vad jag känner mig inproduktiv. Jag är verkligen helt avslagen, och hade förmodligen mått mycket bättre om jag haft något att göra idag istället. Fast i kväll har jag ju att göra såklart – i mån av ork förstås. Efter 18.00 är det nagelskolan som gäller. Hoppas verkligen att jag piggnat till tills dess. Det vore ju mer än deprimerande om jag skulle missa den här elevkvällen också. Förra gången hade jag migrän, så då var det fullkomligt uteslutet. Vi får väl se.

I morgon har jag en annan sak på agendan, nämligen frisörbesök. 😀 Jag har äntligen tagit mig i kragen och bokat tid för klippning, så nu får vi se vad som händer med mitt hår. Jag är förmodligen alldeles för feg för att klippa alltför kort, men tanken är att jag ska klippa upp det i allafall. Och eventuellt klippa lugg, vi får se. 🙂

Fredag är jag också bokad, då kommer kompisen Veronicas dotter hit för att göra naglar. Det ska bli mer än roligt att äntligen få träffa hennes lilla tjej. =)) Så den här veckan är ganska full, jag hoppas verkligen att jag får vara pigg och orka med allt.

Men nu ska jag lägga mig på soffan en stund och vila inför kvällen.

Ha en jättefin dag alla och på återseende senare! Då kikar jag in med en vårnyhet som jag är lite sugen på. 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(4) kommentarer

  1. säger:

    Heja dig!

  2. Virre säger:

    Hoppas du piggar till dig till ikväll! O va kul med ny frisyr!!! Det var la på tiden 🙂 Det kommer bli jättefint med en uppklippt frisyr tror jag. Men lyssna egentligen inte på mig, jag byter ju hela tiden :)Ha de bäst nu o glöm inte kameran hos frissan så kan du lägga ut bilder sen, eller ännu bättre är om du tar med din iphone så kan du lägga ut bilder med en gång! :)KRAMAR

  3. Cherlindrea säger:

    Monica: Tack! 🙂

  4. Cherlindrea säger:

    Virre: Tack gumman. Tyvärr orkade jag inte iväg, så himla trist! 🙁 Tur att det kommer fler tillfällen. Men i morgon ryker kalufsen i allafall. Haha! Eller ja, en del av den i allafall. Vi får väl se hur det blir. Lugg kanske… 😉 *s* Kraaaam!

Kommentarer är stängda.