Allmänt

Åskan har brakat loss!

askvader1

 

Hej därute alla!

 

Det har varit en riktigt varm dag idag också, en tung dag med åska i luften. Jag har haft en tung spänningshuvudvärk hela dagen och verkligen känt att det är åska på väg. Och nu är den här. Himlen är järngrå, det mörknar ute för varje minut och åskan mullrar konstant på avstånd. Men den kommer allt närmare så jag kommer att dra ur kontakter och stänga ner datorer och annat här nu. Det hotar att bli ett redigt åskoväder.

 

Hoppas i allafall att ni haft en riktigt fin dag. Jag har själv stått och strukit och hängt upp nya gardiner runt om i hela lägenheten idag, och det känns så himla fräscht och somrigt här nu. 😀 Vitrosarutiga gardiner i kök och matdel, vita gardiner i vardagsrummet, rosa och blommiga i sovrummet. Arbetsrummet fixade jag för ett par veckor sedan så där fick gardinerna hänga kvar. Där brukar jag alltid ha täckande ljusa gardiner för hela fönstret som håller ute solen, eftersom jag inte har persienner därinne.

Hur som helst – nu sitter jag och väntar på en granne som skulle kika förbi och boka en nageltid. 🙂 Men innan jag gör något annat så måste jag nog stänga ner allt elektriskt först. Det är riktigt bråkigt därute nu. 😛

 

Ha en fortsatt fin dag alla och på återseende senare!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. säger:

    Vilken underbar bild! Här är lugnt än så länge…

Kommentarer är stängda.