Naglar Skönhet & hälsa

Borås coolaste bil! ;-)

bil1

 

God kväll på er alla!

 

Efter en rolig dag på Borås Nagelskola kom hjärtat och hämtade mig så jag skulle hinna vila lite före middagen. Det blev en fransk manikyr idag, alltid lika fräscht! 🙂 På väg ifrån skolan gick jag en bit uppåt vägen för att möta Håkan och springer på Borås mest kända bil för närvarande. 😉 Min nagelinstruktör Camillas bil, hur himla cool som helst! 😀 Förutom skolans snygga logga både på motorhuven och bak på bilen, så har denna bil nämligen ögonfransar! 😀 Varenda gång jag nämner detta härliga faktum för Håkan så ser han livrädd ut..haha! Han tycker att så länge han har bilen typ 90% av tiden ensam så ska den förbli..neutral. *s*

Men jag tycker det är jättetufft! Har bara glömt att visa det här på bloggen tidigare.

 

bil2

 

Nu har vi i allafall ätit middag, stekt lax med färskpotatis som hjärtat lagade idag, och har just satt oss i soffan med sommarens första svenska jordgubbar med vispgrädde. 😀 Ikväll blir det fredagsmys framför tv’n och ett tidigt sänggående, för i morgon har jag nagelkunder nästan hela dagen, så jag behöver vara utvilad. Men det är i morgon det. Nu ska jag ägna mig åt jordgubbar och tv. 🙂

Ha en jättefin kväll alla och på återseende!

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(1) kommentar

  1. Vilken tuff bil! En sån skulle jag vilja ha 😀
    Kul att du är med och tävlar, vi hörs av allt för sällan ’these days’

    Kram

Kommentarer är stängda.