Naglar Skönhet & hälsa

Dagens tre nageljobb! :-)

ntea1

 

God kväll på er alla!

 

Jag som trodde att jag skulle hinna med bloggandet idag – jisses, vilken tidsoptimist jag är! 😛

Klockan åtta i morse dök min vän och första kund Rebecka upp, och vi körde igång direkt för att hinna hålla tidsschemat idag. När vi var klara tog det bara några få minuter så kom min syster. Med sin ohängda dotter! *skratt* Mamma ringdes in akut som Saphiravakt och vi körde igång i nagelhörnan. Min syster är ju nagelbitare men hennes naglar hade vuxit ut jättebra under tiden hon har haft konstnaglar. Dock är det alltid en liten aning svårare att bygga naglar på en nagelbitare av hennes kaliber, så när jag var klar var jag ganska trött. 🙂

Jag körde iväg hela gänget – mamma, syster, systerdotter och så vidare – och försökte varva ner en smula. Gick och lade mig på sängen för att vila en stund före nästa kund, men kunde inte somna för jag var alldeles för uppe i varv.
Så efter en stund var det dags för dagens tredje nageljobb. Fina Tove – en av mina stamkunder – dök upp efter jobbet och vi gjorde en påfyllning på henne och lade glitter på tipparna i stället för bara vita.

När Tove gått tog jag Loxy med mig på en promenad, för att varva ner en smula. Och nu sitter jag här i soffan, och håller på att somna hela tiden. 😛 I morgon har jag en nagelbehandling klockan 10.00, men sen har jag inte fler kunder för Håkan fyller år och jag ska ägna mig åt mitt hjärta resten av dagen. Så jag kommer att vara ”ledig” i morgon. 😉

Nu ska jag snart krypa i säng, det blir en ytterst tidig kväll för min del. *s* Men här kommer i allafall några bilder på dagens nageljobb. 🙂

 

naglar-tisdag1

 

Morgonens jobb –  Rebeckas fadade lila glitternaglar! 🙂

 

naglar-tisdag2

 

Lunchjobbet – Nicoles klara tippar med vitt glittergelé och svarta glitterdots. Hon är som sagt nagelbitare, därav de korta naglarna som hon väljer att ha så här i början.

 

naglar-tisdag3

 

Eftermiddagens jobb – Toves vita fadade glittertippar! 😀

 

***

 

Nu ger jag mig för ikväll! Det blir bara en kopp te nu, och sen hoppas jag på att försvinna in i drömmarnas land.

Ha en toppenfin kväll därute och tack ni goa kunder som förgyllt min dag idag! 😀

 

Photobucket
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

(2) kommentarer

  1. Jättefina alla tre:)

  2. Cherlindrea säger:

    Tack så jättemycket Monica! 😀

Kommentarer är stängda.